Aquest llibre és més que una simple recopilació de receptes. És la història d’una passió pel pop,
d’un enamorament sobtat. En aquesta obra, es submergirà en les antigues llegendes
i en la literatura per a entendre per què el pop, en el passat, va espantar i va fascinar marins,
aventurers i pescadors del món sencer; i descobrirà també com es cuina aquest
cefalòpode en diferents parts del món: des del pop a la japonesa cuit en sake i te
fins a la moqueca de pop de Bahia, passant pel pop al vi o les mandonguilles de carn de pop,
sense oblidar els grans clàssics, com el pop a la gallega o el pop grec al vinagre.
d’un enamorament sobtat. En aquesta obra, es submergirà en les antigues llegendes
i en la literatura per a entendre per què el pop, en el passat, va espantar i va fascinar marins,
aventurers i pescadors del món sencer; i descobrirà també com es cuina aquest
cefalòpode en diferents parts del món: des del pop a la japonesa cuit en sake i te
fins a la moqueca de pop de Bahia, passant pel pop al vi o les mandonguilles de carn de pop,
sense oblidar els grans clàssics, com el pop a la gallega o el pop grec al vinagre.
Jean-Pierre Montanay s’ha envoltat dels millors xefs que comparteixen la seva
«pop-addicció» i aquí ens proposa 75 receptes per sublimar el pop
i els seus cosins, el calamar i la sípia.
«pop-addicció» i aquí ens proposa 75 receptes per sublimar el pop
i els seus cosins, el calamar i la sípia.
Un llibre imprescindible pels amants dels llibres de cuina, i del pop!
Autor: Jean-Pierre Montanay
PVP: 39.95
ISBN: 978-84-16407-19-4